I jeszcze: VorteX to najwiekszy bot na serwerze...
a co do fiqa to wiesz Irys znam go troszke dłuzej niz ty i wiem ze to pierszy bajko piszarz bydgoszczy także ja i tak nie wierze w to co on tu napisze
ahahhahah own3d Fiq'a tata to Tuwim, nie znasz?
btw - IrYs sorki, ale to troszke za mało na wymyślanie sidowi jak to on się zachowywał (bodaj w tamtym temacie padło pare razy 'świnia' czy coś podobnego...).
BABCIA pozdrawiam Ciebie (ueahsy, skomd wjesz ze jestem pjany? pszcisz teko nie suychac).
pewnie dostane kolejna banicje ale co tam nie pamietam passa do swojego konta wiec pisze z tego
przypomnij sobie sid co mowiles mape wczesniej
i jakos niedawno nie pamietam z kim gadales na temat fiq`a jaki to czit itp, jakos czules sie pewny i kilka epitetow sie posypalo na kabulu zreszta ci co chca wiedziec i widza twoje (wasze)
zachowanie wiedza jaki jestes tylko solid nie chce widziec albo musi miec 100% dowody
szkoda ze nie ufa polowie swych adminow ;/ ale to juz nie moja sprawa
p.s. mam maly problem i przez okolo 3-4 mieciace nie bede mial neta wiec ucieszycie sie yo yo ze nie bede gral i wogole wiec dozobaczenia kiedys tam
p.s.2 bylbym zapomnial mialem juz 2 albo 3 formaty od tamtej pory wiec ciesze sie ze znalazlem chociaz te dwa demka
-----------------------------------------------------------------------------------------------
mielcar ja grałem z fiqiem i wiem jak on grał i czego urzywał... a co do demek to nic na nich nie ma ja sobie popcorn porobiłem myslałem ze jakas jazda bedzie a tu pucha ojeju naprawde wielka szkoda ze nie ma tamtych demek ojejku ale ludzie maja talent do pucowania sie za bombonierke wiec pewnie nagra ktos znowu cos ciekawego a tym czasem CU @ POLICE... a no i nie bijcie h4xa mocno jak juz do dopadniecie w sumie podał wam adres HE_HE
Ja odpowiem krotko. Jesli jest tyle osob, ktore widza jaki SiD jest, to przeciez nie powinno być problemu, aby chociaż jedna z nich zamieści odpowiednie, świeże demo (nie jakies z przed kilku miecha) i wtedy kara bedzie. Raz juz dostał wiec nie ma problemu, aby drugą zarobił.
I do Ciebie mielcar. Nie ma czegoś takiego ze nie ufam połowie adminów. Prawda jest tylko taka, ze połowa adminow jest zfochowana z sid'em, a polowa wrecz przeciwnie i tym samym nie moge bezkrytycznie wiezyc ani jednej, ani drugiej stronie, bo poprostu kazda ze stron cała sytuacje postrzega subiektywnie i inaczej do niej podchodzi. I wlasnie od tego są np. dema.