Klan: oglądam w TV
Dodatkowy Nick: DzejmsBlond
Wysłany: Pią 28 Kwi, 2006 08:52
Dajcie mu spokój. On przecież ma dopiero 12 lat. Zamiast nabijania się może doradźcie mu coś dobrego. Chociażby to, żeby skończył zanim zacznie na dobre, bo CS to jak narkotyk przecież (dla niektórych).
to o czym mowi dzejms to prawda... zreszta nie wiem czy z tym pacjentem mozna cos zrobic.... patrzac na jego zainteresowania wnioskuje ze jest juz za pozno hehehe
Filip.... jezeli masz jescze opakowanie po cs'ie to przygladnij mu sie dokladnie... na 100% gdzies na okladce nie bez powodu jest napisane ze gra jest dla ludzi powyzej 16 roku zycia! taki znaczek 16+ czy jakos tak przemysl to! (jak dobrze poszukasz na forum to nawet gdzies jest zdjecie takiej plytki psc robil )
No ja mam taki klan wiesz troche podworkowy ale zawsze nie? Mamy tag
..::=)([OMFG.GAmerz])(=::.. i teamspika na banicie.pl i wogle to kiedys sie zglosilismy do cb ale nas juz zamrozili dawno. Jak bedziesz w klanie to bedziesz mogl grac z naszym tagiem nie? A i nik musisz miec jakis bardziej wypasiony np FiL1p albo cos takiego nie? Rozumisz o co chodzi. Wypaś nika i pogadamy wtedy. A no i musisz mieć skilla na cw więc pamiętaj żeby dużo grac na bydzi zeby cwiczyc skilla.