Wysłany: Sob 29 Kwi, 2006 19:13 Proźba o admina // nab
Nick: nab
Imie: Bartek
Miasto: Opole
W csa gram 6 lat
gg: 5272279
mail: m47r1x@o2.pl
ID: STEAM_0:0:8721827
Pisze tę prośbe ponieważ chciał bym miec admina na serverze bydzia 1 TP. Gram tam od prawie roku z małymi przerwami. Zazwyczaj gram na fake nickach wiec pewnie mnie nie pamietacie Napewno rozpozna mnie kilku adminów servera Jestem odpowiedzialny jak na swój wiek i znam zasady obowiazujące na bydzi (strefy itp.), miałem juz admina na kilku serverach, teraz posiadma takowego tylko na serverze klanowym. Licze na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby Pozdro dla BABCI który mnie pokierował tu
Ostatnio zmieniony przez nab88 Sob 29 Kwi, 2006 21:08, w całości zmieniany 1 raz
na NIE.
po1. nigdy z nim ni gralam na bydzi 1... chwile grałam z nim na bydzi 3)
po2. jeden post! (zarejestrowal sie by poprosic o admina... tak mysle)
Zarejestrowalem sie bo do czytania nie byl mi potrzebny urzytwkonik, a BABCI mi powiedzial zebym napisal prośbe wiec musiałem sie zarejestrowac, druga sprawa ja z tobą gralem kilka razy na bydzi na nikach praówki nie chodza prami, rozg, prawie jak pro, maciek macku i jeszcze kilku ale nie pamietam
btw. BABCIA tak jak mówiłeś ze nie beda znali to cU
Ostatnio zmieniony przez nab88 Sob 29 Kwi, 2006 21:51, w całości zmieniany 1 raz