- Imię: Patryk
- Nick: często zmieniam, ale mam logo z Lepperem (charakterystyczne)
- Klan: brak
- E-Mail:ovflow@op.pl - Gadu-Gadu: 4495132
- SteamID: STEAM_0:0:7428590
Chciałbym mieć admina głównie dlatego, że gram często wcześnie rano i późnym wieczorem, w nocy. Często gdy admini są w szkole/w pracy. Ja nie pracuję i gram o bardzo różnych porach. Jest wtedy na serwerze bezprawie, większość robi co chce: raszują, używają wulgaryzmów, obrażają się nawzajem itd. Bardzo mnie to irytuje, ponieważ nie ma kto zareagować. Często odechciewa się grać i trzeba szukać innego serwera, a szkoda bo ten bardzo polubiłem. To jest główny, jak nie jedyny powód. Pozatym bardzo dobrze znam się na systemach UNIXowych, firewallach i ogólnie internecie (głównie środowiska *BSD). Mam też doświadczenie w programowaniu w C i PHP co jest bardzo przydatne przy opiece nad serwerami. Nie nalegam, ale jeżeli ktoś uważa że porządek na serwie powinien być w miarę możliwości o każdej porze to myslę, że przyda się ktoś taki jak ja. Pozdrawiam.
Nie, fejki to nie usprawiedliwienie na niewidocznosc, pozatym admin na serwerze nie znaczy dostep fizyczny do ustawien, lecz opieke nad gra. Jest antyrasz na wieksosci map. Wulgaryzowanie, demo i na forum skargi. Jest za duzo adminow. Zle zatytuowany topic prosby
Klocenie sie ze nie ma ATAC (karanie za TA i TK
6/6 argumeny na NIE
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.