Klan: botland
Wysłany: Pią 05 Maj, 2006 10:23
PO 1. NIE ZAKŁADAJ CIĄGLE NOWYCH TEMATÓW!!! Juz chociażby za to należy Ci sie kolejny warn!!!
PO 2. W logach bedzie wszystko co pisałem, i sprawa o którą złożyłeś skarge będzie na tej podstawie rozpatrzona przez h@!
PO 3. Sprawa tamta jest stara i napisałem tylko link dla siatkarza ktory nie pamietal widocznie ze to juz nie 1 raz jak robisz kaszane!
PO 4. Seeed to również twój kolega i jak mu opowiadałem że złożyłem skarge na Ciebie (poprzednia sprawa) to Cie bronił...
PO 5. Mow konkretnie ża JA i MOI KOLEDZY prowokuja... Prosze o ich nicki
PO 6. Nagrywaj rób screeny i co tam chcesz, jeśli masz coś do mnie... Bez dowodów to wiesz... Ja moge wszystko tu napisać.
PO 7. Ogarnij troche swoje wypowiedzi, bo sa chaotyczne. Juz sam nie wiem o co Ci chodzi.
i wreszcie PO 8! Zachowuj sie jak na 19-latka przystało!
otwieram bo przez przypadek scalilem tez skarge na niego... ;/ no ale Solid roztrzygnie jaka kara, narazie ma odemnie 2 warny... wiecej mi sie dawac nie chcialo ;/
Klan: a co to takiego
Wysłany: Pią 05 Maj, 2006 10:58
ja proponuje stalym gracza uwazac na to co robia i co mowia ... bo jak nie ma admina to ladny burdel jest i klniecia stalych graczy.. a wiec do wszystkich apeluje ze koniec z tym admini pokazuja sie czesto i nie bedziecie znac dnia ani godziny jak perm poleci..a co do mantisa hmm kolego zacznij uwazac na siebie .. dostales juz pare razy kicka.. i do tego piszesz ze qbert prowokuje..hmm dziwi mnie to troszke bo nigdy nie widzialem... bo pogrywanei i pisanie jak widzialem wyzej mi sie nie spodobalo... i poczulem sie urazony... my pilnujemy pozadku my musimy sie z wami uzerac.. jak ktos was zraszowal badz wam docina to biegniecie do nas a jak chodzi o was to blotem nas i kamieniami ... to jest normalne... logi beda zobaczymy kto tu co mowil i kto prowokowal... lepiej mogl sie aby bylo tak jak pisales bo inaczej bedzie marnie z toba.. nie jeden tu juz przekrecal co bylo powiedziane ...a poznie wychodzila prawda i permiki szly w ruch...
wow mentos.....robi sie z ciebie 2 olo......dobrze wiesz ze jestes zakapiorem i wykorzystujesz okazje jak ktos nie widzi...zgadza sie a bronil bede kazdego.....nawet jak jest winny (tlumaczenie:"zły dzien,okres,wczesna meno pauza)....bo kazdemu sie zdaza, ale niemozna tego wykozystywac na bierzaco!!!! nienabijaj sobie postow tak jak inni krzykacze a do nad uzycia wladzy przez "q" to on zbytnio jej niemoze bo za duzej jej niema ....... napisze na og i ew. kicka ci da....ale zapomniales 2 zasad!!!!
1:Admin ma zawsze racje
2:Jak admina niema racji patrz pkt.1
q kazdemu sie zdarza.......dajcie sobie pyska na zgode......tylko bez jezyczka
[ Dodano: Pią 05 Maj, 2006 15:29 ]
Vegeta napisał/a:
ja proponuje stalym gracza uwazac na to co robia i co mowia ... bo jak nie ma admina to ladny burdel jest i klniecia stalych graczy..
widze ze tez to widzisz......co smieszniejsze to sa ludzie z ktorymi inni sie licza......i jak jakis swierzy gracz wchodzi i widzi ze taki tam panX odwala maniane to i on zaczyna to robic i tak zapelnia sie dzial z prosbami o bana.....tylko wtedy sie leczy tylko skutki a nie przyczyne..........moze lekiem na to bedzie wieksza ilosc adminow bo jak sami widzicie 3ba dac szanse innym to po 1 a po 2 to niestety tak jak pisalem juz kiedys...admini sa o okreslonch godzinach.....i sa na tych samych nickach......wiecej fake nickow wiecej adminow od przybytku glowa nie boli ..........
Never Neverku tak to zakręciłeś że nie wiem czy coś co napisałes jest do mnie?? To tylko ja mam takie dziury w banii że nie wiem o co chodzi czy wy też sie zakręiliście??