Ostanio (jakiś tydzień) mam laga i duży ping na wszystkich bydziach. Wydaje mi się że nie jest to wina neta , bo chello 2mb wydaje się dość solidne. Na innych serwach pingi w normie 30-40. Więc w czym problem ? Ktoś mi polecił by dac na forum więc daje
Wysłany: Pią 05 Maj, 2006 20:58 LAGI SĄ LAGI NA SERWIE
Nie wiem jak wy ale ja mam coraz częściej lagi jak gram na sewrze. Może dlatego że mam zawalony komputer wirusami itd. Lecz nie tylko ja mam lagi. Co sie w ogole dzieje?? kiedys miałem tu pingi po 25 a teraz pff szkoda mówić. Da sie coś z tym zrobić??
Normalne ?? To ja mam nienormalnie od 60 do 100 Mam dobrze wszysto skonfigurowane w necie i nawet nie mam przekroczonego limitu netowego A Lagi mam ostre Moze Dlatego ze jestem Skazany na Bluesa :ogorek:
Jesli to sie powtorzy zrob screen scoreboarda + konsoli po wydaniu komendy stats i dolacz date i godzine, a najlepiej sie skontaktuj z solidem
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.