Wysłany: Sob 06 Maj, 2006 17:25
no dobra pytanie bylo czy juz wczesniej no to nie ale w tym tyg to bylo 1 czitowanie wogole w mojej grze... dobra olac nie chce juz mi sie tutaj produkowac i scierac proscic blagac itp bo nie mam po co olac gre i wogole no to Cu all 3majcie sie i karajcie moje ZIomKI Moje Cziterki I Mala mendo masz all pokarac na tej bydzi wraz z naszym klanem:D:D^^ a jak nie to cie zhaxuje a wiesz teraz ze potrafie i sie nie bede z tym kryl:D:P:)
[ Dodano: Sob 06 Maj, 2006 18:32 ]
DO meine klanu macie all zloic jak bedziecie grali mecze i jak cos bedziecie dostawwac w dupe to to zgloscie sie do mnie to wam podam pomocna dlon (haxa:D:P:):D) heheh):)
[ Dodano: Sob 06 Maj, 2006 18:53 ]
wiesz gdzie teraz ja to mam gleboko gdzies :) Zawsze mi zosataj albo source albo CZ:) a 1.6 to narazie odpusze moze pozniej bede grac :) narazie wszyscy mowia do mnie HaXie i dobrze niech sobie gadaj ja wroce i wam dupe kiedys skopie^^ zobaczycie D::P:) RudolF HeSS SS powroci Narazie:D:P:)
Panie HESS jestes pan zerem.
kolegów oszukałeś na swoim najlepszym serwerze.
Dziwia mnie jedynie komentarze wstylu bedziemy tęsknić (za czym za cziterem) jaki by on nie był .
Załóżcie sobie serwer haxownia to nie bedziecie tęsknić.
Zawiodłem się na Tobie.
_________________ chcieliście wydymać ciastka to teraz ciastek wydyma was
Wysłany: Sob 06 Maj, 2006 18:48
panie ciastek my nie tesknimy za jego czitami tylko za kolesiem z ktorym zawsze fajnie sie gralo (jak nie mnial czitow jeszcze) i ktory zawsze umilal atmosfere
panie ciastek my nie tesknimy za jego czitami tylko za kolesiem z ktorym zawsze fajnie sie gralo (jak nie mnial czitow jeszcze) i ktory zawsze umilal atmosfere