CS bydzia :: www.cs.telsten.com Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Prośba do H@ i do Adminów od HeSSa
Autor Wiadomość
lnk

Wysłany: Sob 06 Maj, 2006 19:05   

Boze po co sapiecie do niego i myslicie nad wybaczeniem... uzywal wspomagaczy i ban musi byc a tym bardziej na board wrzut jego demka.Czy masz za niskie iq i nie pomyslales ze jak chcesz dla zabawy pograc z haxami to na niemieckie ffa gdzie nie ma BL tak jak w polsce i nie stracisz konta? :wow: :0o:

zalosne

.:Solid_Snake:.

Wysłany: Sob 06 Maj, 2006 19:07   

tylko ty lonek, zebys wchodzac z niemieckiego ffa na bydzie, nie zapomniał właczyś scian :crazy: :mrgreen:

sidney

Wysłany: Sob 06 Maj, 2006 19:08   

lonek nigdzie sie niepowinno haxowac. tym bardziej na zagranicznych serwach. co to za swiadectwo dla polakow. potem jest stereotyp ze polak to cfaniaczek i zlodziej.

YekyL

Wysłany: Sob 06 Maj, 2006 19:11   

HeSS pozycz mi haxy ja nigdy nie widzialem jak to wyglada :x

nowik
Webmaster

Klan: Czasami ogladam
Wysłany: Sob 06 Maj, 2006 19:13   

ehh... Babcia jak bedziesz wrzuc go na BL-ke ;)

qBert

Klan: botland
Wysłany: Sob 06 Maj, 2006 19:14   

sidney napisał/a:
lonek nigdzie sie niepowinno haxowac. tym bardziej na zagranicznych serwach. co to za swiadectwo dla polakow. potem jest stereotyp ze polak to cfaniaczek i zlodziej.

TAAAA. Ja widzałem może z 1/10 dobrego niemca bez czitów... Jak oni mogą to my nie? Ja osobiście w ogole nie rozumiem potrzeby poczitowania, ale moze niektorzy tak maja. Glupio zrobil jak nic...

A co do tego ze tesknimy etc. Polecial w... (wiecie co) jak gral na tych haxach. Zrobil nas w lolo i to mam mu za zle. Ale zal to mi jest tych wielu godzin przegadanych z nim, Riddickiem i Mediumem przez mic. Przynajmniej śmiesznie zawsze było... I uwieżcie mi że będzie mi go napewno brakować... Zachował się jak głupek to poniesie kare i wcale nie namawiam do przebaczenia. Ale psów na nim wieszać nie będe!!!

YekyL napisał/a:

kurde, ja tez nie :)

lnk

Wysłany: Sob 06 Maj, 2006 19:23   

sidney napisał/a:

Podalem tylko przyklad , ale ja nie wiem kim trzeba byc zeby nie pomyslec ze w polsce jest BL i strata konta murowana i leciec na mh, jeszcze jakby sie kryl jakos ale nie latal jak ten bot...

ritarded l.

Klan: FTS
Dodatkowy Nick: VorteX^^
Wysłany: Sob 06 Maj, 2006 19:39   

lnk napisał/a:
sidney napisał/a:

Podalem tylko przyklad , ale ja nie wiem kim trzeba byc zeby nie pomyslec ze w polsce jest BL i strata konta murowana i leciec na mh, jeszcze jakby sie kryl jakos ale nie latal jak ten bot...

brakuje zeby spinhacka wlaczal... ale teraz malo kto gra bez wspomagaczy tylko ze robia to z mozgiem i od dawan :/

w0mbat

Wysłany: Sob 06 Maj, 2006 19:59   

qBert napisał/a:

A co do tego ze tesknimy etc. Polecial w... (wiecie co) jak gral na tych haxach. Zrobil nas w lolo i to mam mu za zle. Ale zal to mi jest tych wielu godzin przegadanych z nim, Riddickiem i Mediumem przez mic. Przynajmniej śmiesznie zawsze było... I uwieżcie mi że będzie mi go napewno brakować... Zachował się jak głupek to poniesie kare i wcale nie namawiam do przebaczenia. Ale psów na nim wieszać nie będe!!!

YekyL napisał/a:

kurde, ja tez nie :)

no i wlasnie o to mi chodzi z "ust" mi to wyjales qBert

gryzli_007

Wysłany: Sob 06 Maj, 2006 20:30   

na black list z tym hessem a jak chce dalej grac niech kupi sobie nowe konto wyda 50 zeta to moze odechce mu sie haxowac !! :banan: :banan: :banan: :papryczka: :marchew: :ogorek:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi