Wysłany: Sob 06 Maj, 2006 22:59 Prośba o admina // Arhaix
- Krzysztof
- Arhaix
- the.shadows
- arhaix@go2.pl
- gg 3407305
- 20 lat
- STEAM_0:0:245453
- Jak biegały dinozaury to miałem na hunters-group.org, pozniej na HeadHunters, obecnie brak
Czasem wieczorami grywamy z przyjaciółmi spary, na ogół przez godzinkę, półtorej, bo jednak czasu wolnego dużo nie ma, no, ale niestety dużo czasu spędzamy idlując na ircu i szukając przeciwnika z serwerem. Granica rezerwacji 15 minut wstecz jest rozwiązaniem sprzyjającym takim nielimitowanym sparom i chcielibyśmy skorzystać z tego.
Co do mojej osoby to sądzę, że większość mnie kojarzy i nie ma zastrzeżeń (no może poza tym, że ostatnio mnie mało na serwerze)
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.