Imię - Michał
Nick - dzialo
klan - bloodworks
e-mail jaskm@poczta.onet.plmichal@wearepro.net
gg: 4252318
SteamID 0:0:1786231
poprzednie adminy - gram od wersji 1.5 na serwerach z sieci ICP
nigdy nie dostałem żadnego bana, a jest to kultutalny serwer z wieloma adminami
Swoją prośbę motywują chęcia przygotowania się wraz z klanem do zbliżającego się drugiego
sezonu Heyah Cybersport.Jeśli to konieczne mogę umieścić banner waszego serwera/firmy hostującej go na naszej stronie klanowej.
www.bloodworks.e-clan.pl
Z góry dziękuje za poztywne rozpatrzenie prośby [/i]
hmm... ja mam takie pytanie, albo moze i stwierdzenie. Po co sie tutaj udzielacie w tych prosbach o adma ? bydzia {2} to nie 1 i tutaj admina moze dostac kazdy a jak cos zawali to pach ciach i nie ma admina, pamietajcie admina mozna stracic szybciej niz sie go dostalo i to o wiele (pzdr. h4x ). Na moje to tutaj ktos powinien zakladac topic o adma a Solid powinien przyznawac lub nie zaleznie od tego czy ma ochote czy nie ;D no i wiadomo jezeli ktos jest bardziej znany przez nas lub przez niego to powinien przychylic sie do tego zeby byc na tak a jezeli nie to zeby byc na nie ale to juz jego wola co o tym myslicie ? :d