jakoś to głupią brzmi jak mnie ktoś zapyta "po ilu rasz ? " - "po 45sek" albo "jak będzie 1:15"
jednak łatwiej jest na "okrągłych liczbach" przynajmniej nie trza się skupiać na patrzeniu na zegar tylko na lamieniu
jakoś to głupią brzmi jak mnie ktoś zapyta "po ilu rasz ? " - "po 45sek" albo "jak będzie 1:15"
jednak łatwiej jest na "okrągłych liczbach" przynajmniej nie trza się skupiać na patrzeniu na zegar tylko na lamieniu
jak zaraszuje to i tak mu sie pokaze na dole ekranu, ze mozna po 45 sekundach dopiero raszowac. AR da mu to info A jednoczenie nie bedzie trzeba tyle czekac np. gdy t bedzie kampić.
najlepiej bedzie po 1 min
w 60s terro przynajmnie nie bedzie musialo raszow robic non stop bojac sie ze ktos od tylu wpadnie, 45s dla terro to troszke za malo nie wiem moze sie myle
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.
30 sec zdecydowanie za mało. ~10 sek zajmuje dobiegniecie do miejsca aby sie juz postrzelać, pierwsza zadyma konczy sie po kolejnych paru i od razu rasz? naaa...