mi sie wydaje ze ten sklad co podal solid jest dosc optymalny... tylko zastanawialbym sie czy np za jelenia nie wstawic brozka... tylko ze my tu sobie mozemy pogadac a na mecz i tak wyiegnie kochany rasiak rotfl
edit
jak zobaczylem dzisiejsza gre reprezentacji to myslalem ze janas im jakies odzywki/sterydy na sniadanie zaserwowal ale tak na powanie wygladalo to lepiej a gra na dwoch defensywnych jest moim zdaniem bardzo dobrym pomyslem. u mnie w klubie tez tak gramy i to przynosi efekty. janas widac wyciagnol szybko wnioski no i te stale fragmenty... widac ze cwiczone... i wychodza
dalej nie zmieniam zdania ze rasiaka powinni odsunac od skladu rotfl a do moich 'faworytow' dolaczyl chaotyczny mila
Klan: botland
Wysłany: Czw 15 Cze, 2006 11:08
ciasteczkowy napisał/a:
lepszego bramkarza.
Lepszego od kogo? Lepszego od gościa który przez ostatni rok nie grał w meczu z NIE amatorami? Prosze was, nie bądźcie jak te niereformowalne zgredy z PZPN! Był czas Dudka, był dobry, a teraz już jest koniec jego wielkiej kariery. A Boruc podąża w drugą strone. Przyszłość należy do niego...
Lepszego od kogo? Lepszego od gościa który przez ostatni rok nie grał w meczu z NIE amatorami?
Ale jak sie nie znasz i nie interesujesz sie pilka to sie nie wypowiadaj k? Jak Dudek nie gral od roku meczu z NIE amatorami to ja jestem św. Ksantypa.