Klan: botland
Wysłany: Nie 04 Cze, 2006 12:06
.:Solid_Snake:. napisał/a:
ciagle malo jakiś konkretnych propozycji w tym temacie. Jedni piszą "dac tą mape", by po chwili drugie tyle mowilo ze nie ;f
jutro nastąpią pierwsze zmiany.
I od tego jesteś właśnie Ty... Czekamy aż sam zadecydujesz co i czy w ogóle zmienić w MC... Widać w sposób cywilizowany gracze nie potrafia zadecydować czego chcą...
ciagle malo jakiś konkretnych propozycji w tym temacie. Jedni piszą "dac tą mape", by po chwili drugie tyle mowilo ze nie ;f
jutro nastąpią pierwsze zmiany.
I od tego jesteś właśnie Ty... Czekamy aż sam zadecydujesz co i czy w ogóle zmienić w MC... Widać w sposób cywilizowany gracze nie potrafia zadecydować czego chcą...
dlatego napisalem, ze jutro nastąpia pierwsze zmiany ;>
sorry qbert, ale nie musisz mi mowic od czego jestem, k?
ja dzis dam jakas propozycje - tylko moze cos z cs_ a nie de , poniewaz wiekszosc map na serwie jest de_ a gdyby cos niestandartowego dac a zarazem fajnego z pewnoscia byl bykl to spory plus dla serwera.
Oczywiscie jeszcze dochodza mapki tzw. podstawowe tzn, italka , assault ten udoskonalony , militia tez jest spoko jak zbierze sie ekipka w CT.Wiadomo , ze map jest sporo i jest w czym wybierac.Mysle ez moja propozycja odnosnie mapy de_dust2002 jest dobra.
w zaciemnym klimacie imo... szczegolnie na lato, kiedy swieci slonce nam w okienko a tu taka ciemna mapa...
ROSOMAK napisał/a:
Oczywiscie jeszcze dochodza mapki tzw. podstawowe tzn, italka , assault ten udoskonalony , militia tez jest spoko jak zbierze sie ekipka w CT.Wiadomo , ze map jest sporo i jest w czym wybierac.Mysle ez moja propozycja odnosnie mapy de_dust2002 jest dobra.
Pozdrawiam
Tez jestem za wrzuceniem dusta 2005,bardzo fajna mapka,reszty nie znam