Klan: botland
Wysłany: Wto 06 Cze, 2006 00:32 Jaka podkładka i ślizgi?
Mam zamiar wyposażyć się w "profesjonalną" podkładke do myszki. Grałem ostatnio u kumpla który śmiga na jakimś QCK i ma ślizgi pod myszką teflonowe. Chodzi to, mażenie... Moje pytanie brzmi, co kupić żeby też mieć dobrze? Moja myszka to raczej szit więc chyba nie opłaca się unwestować?! Generalnie chciałbym wydać tak MAKSYMALNIE do 100pln. Ale najlepiej to tak około 50... Szkoda mi troche kasy... Co polecacie?
ja mam takie cuś bo mnie zawsze denerwowało jak mi podkładka latała albo mi mysz spadała. Dzięki temu jest naprawdę ok, też uważałem że tyle wydać na podkładkę to głupota ale .. jak przyszło to .
W komputroniku też są dostępne ślizgacze teflonowe ale tego nie mam więc się nie odzywam
Klan: ^^
Dodatkowy Nick: RazeL
Wysłany: Śro 07 Cze, 2006 03:09
Ja tam mam Media Techa za jakies moze 15zl, QcK 320x280 i PadSurfers slizgi teflonowe i jest jak narazie nie najgorzej ale zamierzam kupic A4... X-710, A4... X-718 albo L... MX-518