Wysłany: Śro 07 Cze, 2006 21:21 niby jest a nie ma
mam pytanie ,prosbe, czy nie wiem jak to nazwac. Ostatnio przeszlo wiekszoscia glosow dodanie 4 map (z czego jestem zadowolony i z teg powudu dla solida) tylko ze w mapcyklu znalazla sie tylko jedna z nich czyli survival a gdzie reszta dlatego prosze o dopisanie pozostalych bo wszyscy czekamy. glownie na italke
Klan: ^^
Dodatkowy Nick: RazeL
Wysłany: Czw 08 Cze, 2006 00:41
A ja bym chcial dodac iz mapa De_Survival jest dobra mapka ale gdy ktos wpisze "nextmap" i zobaczy "de_survival" to odrazu: "ta mapa smierdzi", "co to za syf" i chca votowac. Nie rozumiem tego... moze jestem zbyt uolomny. Ludzie przeciez sami cchcieliscie ta mapke wiec teraz nie mowiecie ze to "syf" bo jest to mapka inna niz wszysktie ale za to do pogrania.
P.S moze to wygladac na OT ale nie wiedzialem gdzie to napisac a nie chcialem zakladac nowego tematu bo nie mialo to wiekszego sensu.
Klan: botland
Wysłany: Czw 08 Cze, 2006 10:43
Gadaja tylko... Wczoraj krzyczeli "qBert zmien nexta", a jak przyszlo do gry to bardzo fajnie sie gralo, i nikt po 15 minutach nie powiedzial "daj nexta".
Tylko jedna rzecz mnie zastanawia. Jakie są strfy do niej?!
Strefy beda na piatek wieczorem, screeny sa ale nie pomazane jeszcze
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.