Klan: botland
Wysłany: Sob 17 Cze, 2006 10:51
św. Ksantypa napisał/a:
TAK CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM.
JEST!! Dzieki ze to napisałeś. Widać że uważasz na lekcjach w szkole...
św. Ksantypa napisał/a:
Trenuje pilke i wiem ocb naprawde.
No to jak wiesz o.c.b. to ogarnij się sam i nie czepiaj się szczegółów!! To nie był temat, kto powie dokładnie ile meczy zagrał Dudek w liczących się rozgrywkach? Napisałem Sidneyowi że Dudek nie grał w tym roku, więc jest bez formy!! Przywaliłeś się że to nieprawda. Ale później piszesz z koleji:
św. Ksantypa napisał/a:
Nie mowie ze mial forme.
No to jak nie miał formy to o co Ci chodzi? To tak jakby niegrał... Na aptekarstwo idziesz studiować w przyszłości??
Widać że Ci się nudzi w domu... Wydaje Ci się że wszystkie rozumy pozjadałeś. Albo przyjmiesz do wiadomości że mówiąc
Cytat:
przez ostatni rok nie grał w meczu z NIE amatorami
użyłem przenośni i wyolbrzymienia, albo twój tok myślenia jest OGRANICZONY!
Pozdro.
PS. Domaz, typie, myśle że powinieneś zastąpić Janasa. Widać że znasz się na piłce...
PS. Domaz, typie, myśle że powinieneś zastąpić Janasa. Widać że znasz się na piłce...
Chętnie. Widać QbeRt ze ty sie znasz na pilce naprawde wielki szacun dla ciebie widac ze od dziecinstwa grasz z kolegami na podworku i ogladasz mecze w telewizji szkoda ze nic wiecej;(
I tak nudzi mi sie zwlaszcza ze tego posta pisalem od napa po miniLANIE u niego w domu Naprawde twoją specjalnoscia jest wypowiadanie sie na tematy o ktorych nie masz zielonego pojecia gratz
Klan: botland
Wysłany: Sob 17 Cze, 2006 22:15
nappy napisał/a:
3 ostatnie posty poszły do kasacji... aż się boję przeglądać cały temat . Albo rozmawiacie na temat, albo w ogóle.
św. Ksantypa (dawniej domaz) uparł się że 5 meczy w sezonie to nie jest nic przy 43 z poprzedniego sezonu i teraz udaje że jest najmądrzejszy w całej wsi...
@Domaz, nie przecze ze sie nie znasz. Uznaj tylko ze moze nie tylko ty wiesz cos o pilce i NIE CZEPIAJ SIE SZCZEGÓŁÓW!!