Wysłany: Czw 22 Cze, 2006 18:25 Skarga od naviego do adminow !!!
Chcialbym zlozyc skarge nie wiem na jakiego admina, ale na tego ktroy moze banowac pozniewaz dostalem bana na servie za to ze na niego wszedlem z brzydkim nieckiem ktorego odrazu w next rundzie zmienilem i w tym momencie dostalem bana... dlaczego pytam slyszlame ze mam zmienic i to zrobiel a na poczatku rundy dostalem bana... przeciez nie da sie zmienic nicka jezeli jest sie dead nie raz widzialem takie sytuacje na servie ze ludzie wchodzcy mieli brzydki nicki ale nie byli banowani ani nic tylko ostrzezenie i next runda zmieniony nick a ja odrazu ban nierozumiem tego..
Wysłany: Czw 22 Cze, 2006 20:42
Te marne screeny zrobie jakims marnym kodakiem nazywasz dowodem przestan jak chcesz sie bawic w SCREENY to okej to lepiej sie pilnuj hahahahhahaha:D bo ci strzele kilka fotek I na mnie ile jest skarg 1 twoja skarga ohoho to moralnie multum hihi no chyba ze jest jeszcze jakas o ktorej nie wiem
Wysłany: Czw 22 Cze, 2006 21:27
WoW dzx za to ze mi powiedziales ze to sie nazywa scrrenshot bo nie wiedzialem hahahahaha ( musze sobie to gdzies zapisac zeby nie zapomniec ) Oh zapmnielaem nie mam na ciebie argumentow ojeju przeciez ty jestes taki cacy