Fajna mapka co wy od niej chcecie przynajmniej idzie pływac pod lodem
Moras napisał/a:
albo ludzie w Tero zamiast grać wolą
iść popływać
nom plywanie na tej mapce jest zabawne, ale co do zachowania to takie rzeczy nie dzieja sie tylko na tej mapie. Skakanie na respie z Trelem i Szefem , bawienie sie latarkami , ciachanie sie nozykiem , takie akcje mozna zobaczyc na wielu innych mapach. A co do sunny to nie wiem czego chcecie od tej mapy, ona jest spoko.
Klan: botland
Wysłany: Wto 27 Cze, 2006 11:30
@ciachoo ORLING?! OMG grales w to duzo?! To jest syf jakich mało... Ciekawe kto w CT bedzie grac...
A ja moge zaproponować cs_winter_assault.
Poprawiony assault z większą liczbą wejść. Troche łatwiej dla CT... Militie tez lubie
de_sunny = sux de_survivor moze byc militia :> fajna mapka ale slabo grywalna all beda ciagnac odrazu do terro.... wiec bezsensu... a co do cs_winter_assault to ladnie prosze o pozytywne rozpatrzenie sprawy bardzo chetnie bym ja zobaczyl na serwerq i pogral w ct badz terro qBert na prezydenta
Klan: botland
Wysłany: Wto 27 Cze, 2006 12:31
RadukE napisał/a:
cs_winter_assault to ladnie prosze o pozytywne rozpatrzenie sprawy bardzo chetnie bym ja zobaczyl na serwerq i pogral w ct badz terro qBert na prezydenta
Dawałem chyba już kiedyś link do ściągnięcia winterassaulta więc poszukajcie, naprawde fajna mapa. Ostatnio grałem ją po lanie z kumplami...
Szykować sie na V RP - Po KaczejRP przyszedł czas na RuskąRP