No fajnie i w ogole 2 tydzien grasz... kolejna prosbe napisz za pol roku.
NIE
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
Kurczaczki Anvi, chciałbym ci dać mój głos na tak ale nie mogę bo Cie za mało znam, fajny koleś jesteś i dobrze mi się z Tobą gra ale to za mało Poczekajmy jeszcze trochę ok? a narazie to co lubię najbardziej buziaczki dla Ciebie
_________________ Nie ma lepszych ode mnie...są tylko lepsze i gorsze dni
swierzak spoko ja tam czasami lubie poadminowac, posiadam admina Starcraft server Netcraft jedyny Polski serverek , www.netwars.pl forum moderator / ladder clan wars admin / ladder 1vs1 admin itp itd, w esl troche adminowalem (oczywiscie starcraft) a teraz bede prawdopodobnie wraz z nimi organizowal WCG dla Starcrafta, ogolnie mam mase roboty :P ale kolejny admin do kompletu moglby sie znalezc:P