Wysłany: Czw 06 Lip, 2006 19:14 Problem po formacie
mam taki problemik, zrobiłem sobie 1 formata w życiu (rozdziewiczyłem się) i nie moge dojść z kompem. Jak już wszystko poinstalowałem to teraz jak gram w countera to mi się pojawiają jakieś dziwne plamy czarne, np odwracam się a ściana obok zmienia się w czarna albo idę a nagle wyskakuje mi czarny kwadrat przed oczami jak jakaś ściana - mam nerwy - POMOZCIEEEEEEE
tak to wina sterow, niedawno weszla nowa wersja 91.xx dodali jakies panele sterowania i inne ***cenzura*** jak np. ta informacja ze sli jest wylaczone. Na nich w cs-ie sa takie bledy, zainstaluj starsze - wersja 8x.xx i powinno wszytko chodzic
najnowsze stery panownie pomagaja tylko w najnowszych grach ^^ a nie w cs-sie np. typ grafiki 7300gt przy najnowszych sterach to woda na aztecu jest kwadratowa przy 6600 lub 6600 gt przy najnowszych sterach mapki powinny byc wporzadku przynajmniej jak u mnie były Ja testuje prawie wszystki karty graficzne co sa na polskim rynku i stert najnowsze to nie znaczy najstabilniejsze niektóre stare stery pod nf4 lub inny chipsety sa stabilniejsze duzo stabilniejsze od nowych ale i tak polecam przy nowszym sprzecie przy uzyciu SLI lub CrossFire lub innych tego typu rozwiazan najnowsze stery
Klan: oglądam w TV
Dodatkowy Nick: DzejmsBlond
Wysłany: Pon 10 Lip, 2006 09:02
Ja robię tak:
Ściągam z tej strony odpowiedni sterownik trochę nowszy niż ten, który dostaję z kartą na płycie CD. Z praktyki i z jakiegoś artykułu z CHIPA wiem, że nie powinno się instalować najnowszych sterów do starszych kart.