Z tego samego powodu co de_vetigo, pustoszenie serwerow...
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
Wysłany: Pon 17 Lip, 2006 03:46
Co do survivor to nice mapka z 1 wzgledu terro moze sobie zrobic zawody kto szybciej przelynie "rzeczke" i straci jak najmniej hp.. bo innego powodu nie widze zeby mozna bylo na niej grac... pozatym nie wiem czemu jak nieraz ide to zawala mi sie ziemia pod nogami na tej mapce^^ a co do sunny nice mapka mi sie osobiscie podoba
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.