Wysłany: Pon 17 Lip, 2006 03:40
Tak Tak Tu sie nazywa wlasnie team play jak.. ludzie z teamu sie ruszja i oslaniaj tylek vipowi. Moze wkoncu mozna by bylo powiedziec ze na B 1 gra sie team play a nie ze all piega za fragiem moze taka mapka by smusila do grania razem jestem na tak W tej sytacji jestem z Trelem
Tak Tak Tu sie nazywa wlasnie team play jak.. ludzie z teamu sie ruszja i oslaniaj tylek vipowi. Moze wkoncu mozna by bylo powiedziec ze na B 1 gra sie team play a nie ze all piega za fragiem moze taka mapka by smusila do grania razem jestem na tak W tej sytacji jestem z Trelem
Hess
btw. Mysle ze jesli autorem tego tematu bylby ktos inny a nie JA byloby wiecej na TAK...
Wysłany: Pon 17 Lip, 2006 17:20
Wedlug mnie Trel ma racje mapka moze sie sprawdzic. Gralem jeszcze na kilku servach gdzie byly mapki z vipem i ludziom sie podobalo . Wedlug mnie mozna dodac ta mapke i zobaczyc jak sie bedzie grac....
prosze ... nie kloccie sie o toczy ktos lubi ta mape czy jakas inna... ta mapa to czyste ffa... z my chociaz zachowajmy pozory ze gramy TP. zero przyjemnosci z latania za fragami ktorzy biegna z jakims typem.