Klan: oglądam w TV
Dodatkowy Nick: DzejmsBlond
Wysłany: Pon 17 Lip, 2006 08:18
Bardzo dobra decyzja Solida.
Bardzo dobry wybór składu S@.
Dzięki za pamięć Vortx i Wegier, ale przyznam się, że nie mam tyle czasu co mój syn na czytanie forum (b. dużo tematów nie związanych z serwerem ignoruję). Nie wspomnę już o umiejętnościach (linux, html, hlds itd) . Napewno będę go wspierał jak mnie o to poprosi. a jak nie to też, ale kolacji nie będzie wtedy
Pomysl bardzo dobry moim zdaniem. Co do nazwy tez jest dobra (i kolorek fajny ).
Ludzie tez chyba dobrze dobrani. Mam nadzieje ze serverowi wyjdzie to na dobre.
Tak myślałem, że do tego dojdzie, w sumie to i lepiej. Teraz przynajmniej będziemy mogli oczekiwać bardziej natychmiastowych reakcji na to co się dzieje na servie jak i na forum naszym kochanym Ogólnie oceniam spoko, święta trójca dobrze wyselekcjonowana, tylko ta nazwa "Seniorzy" troche zalatuje podeszlą demencją ale spox
Życzę powodzenia
_________________ Nie ma lepszych ode mnie...są tylko lepsze i gorsze dni
PS takie pytanko - jeżeli S@ będą coś nie tak, to można ich tak "kopen w dupen na otrzeźwień" ?
tak, ale raczej to nie bedzie potrzebne. Wyrazam przynajmniej taką szczerą nadzieje. Zresztą starałem sie tak dobrac ludzi, aby prawdopodobienstwo wystąpienia takiej sytuacji bylo jak najmniejsze.
Lista S@ jest zamknieta i nie da sie na nią wskoczyc. Jedyna możliwość to, gdy ktorys z S@ zrezygnuje lub straci ta funkcje, gdy ewidentie bedzie dzialał na szkode serwerów. W tą ostatnią sytuacje szczerze wątpie, ale co do rezygnacji - jak widac, rozne rzeczy sie w zyciu osobistym przytrafiaja. Jednak zadne prosby o S@ itd nic nie dadzą. Przydzial następuje odgornie.
Zgodnie z tymi słowami Solida w zwiazku rezygnacja ciasteczkowego potwora z funkcji S@ informujemy co nastepuje.
Ciasteczkowy zostaje przeniesiony do funkcji normalnego administratora, za zaslugi otrzymuje on status VIPa.
Natomiast wybory zastepcy ciasteczkowego podjete byly w gronie 3 S@ i H@.
Po naradzie jako 3 S@ zostaje wybrany WEGier jako najbardzoej odpowiedni kandydat do tej funkcji. Informujemy także, iż od tej decyzji nie ma odwolania.