a bo ja wiem...........jestem na nie!!! zart pewnie ze TAK a tych co beda na nie przewioze autkiem(jak nowe qie) w bagazniq i wysadze gdzies w parku kampinowskim (beda kampili )
p.s.i ludzie ogarnijcie sie .....adminow i tak jest zamalo (to co ze jest ich z 20......skoro i tak zadko ktooooory wchodzi)
loel on ma 25 lat a przez caly pobyt na bydzi myslalem ze to jakis dzieciak ktory lize rowa adminom,no no wegier powodzenia
Predzej osoba która pisze "liże rowa" jest dzieciakiem. Bo to, że osiągnąłeś jakiś wiek nie znaczy, że wraz z nim nabrałeś rozumu...
spokojnie Anvi, żałosna próba prowokacji (jeżeli ktoś nie wie o kogo chodzi, to wystarczy przeczytać post w skardze na nappiego i zobaczyć "szeroki zakres słów" znany osobnikowi i jego samokrytyka na temat własnego poziomu gry). Nie ma sensu reagować, niech się wyszaleje na młode lata. Zresztą poczuł się zagrożony, gdy w końcu pół serwa przestało tolerować jego wypowiedzi, a koleżki mają bana.
PS ale i tak danke