Prowokuje ale nikomu krzywdy tym nie robi nikogo tutaj nie obraził ani nie zbluzgał wiec o co chodzi Kicka dostał i tyle jak narazie na niego nic nie macie Postarajcie sie o lepsza dokumentacje jego złego zachowanie bo ten screen to raczej za mało aby cos mu zrobic
ja wiem czy za malo. jest moderatorem na tym forum, ex-adminem wiec chyba powiniec dawac innym przyklad jak sie zachowywac... a na bank takie mierne teksty sa nie na miejscu.
Klan: botland
Wysłany: Pon 31 Lip, 2006 18:01
siatkarz napisał/a:
ja wiem czy za malo. jest moderatorem na tym forum, ex-adminem wiec chyba powiniec dawac innym przyklad jak sie zachowywac... a na bank takie mierne teksty sa nie na miejscu.
Popieram.
Zastanawia mnie tylko dlaczego sie tak zmienil po tym jak przestal byc adminem...
Vortex otrzymujesz żółtą kartkę , ostrzegaliśmy Cię żebyś nie prowokował a po drugie jako były admin i stały gracz wiesz dobrze o tym że za żalowanie boty itp. .dostaje się kary.
Kolejny twój występek lub prowokacja nagrodzona zostanie banem.
_________________ chcieliście wydymać ciastka to teraz ciastek wydyma was