jakiś ***cenzura*** dał mi bana, za to, że ciąłem nożem w pierwszej rundzie kolesia z mojej drużyny, który odszedł od kompa:/ nie wiem co to za jeden, dostałem bana o 20:40. Jakiś jełop i głupek. Wchodzę na bydzie już chyba z rok, a ten mi bana daje
Szanowny VraQoo chcę cie poinformować, że zakazane jest wyzywanie na forum więc przeproś i nie wyzywaj , sam napisałeś, że "ciachałeś kolesia nożem" więc dostałeś zapewne automatycznego BANA na 2 godziny więc wychodzi na to, że tą osobą tym ***cenzura*** jesteś "Ty" bo sam sobie bana dałeś
VraQoo za taki wjazd powinien Ci przedluzyc te 120minut do tygodnia, ale dostaniesz upomnienie. Nie atakuj swoich to nie bedziesz robil z siebie "ciecia".
Pisz we wlasciwym dziale.
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.