jak leci ci demko to wpisujesz "startmovie xx", gdzie xx to jakas liczma (chyba czestotliwosc robienia screenow ) na boardzie masz napisane jakas wartosc najelpiej wybrac . Jak juz bedziesz chcial przerwac robienie screenow to wpisujesz "stop", czy tam "stopmovie" i masz pelno screenow w csrike . Odpalasz videomatch'a i wkladasz tam screeny, a on ci przerabia je na .avi . Pozniej tylko w Vegasie robisz co chcesz z tym
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.
Moim zdaniem sposob na komiks jest ulomny (w moim przypadku), zabiera mnostwo czasu i jest bez dzwieku (ja kcem sounda). Ja mam okolo 7Gb dem i nie jestem w stanie tego przerobic w ten sposob
Wyszperalem inny sposob, jakim jest Fraps, to juz polowa sukcesu bo bezposrednio robi nam film z dema ale za to mam problemy z dzwiekiem (i tez pozera hdd w zastraszajacym tepie). Czy isnieje jakis inny sposob na zrobienie filmu?
Mozecie mi powiedziec jak np: przyciac plik.dem lub powycinac z niego interesujace akcje? Chodzi mi o to zeby ominac zamiane calego dema na np: avi i wtedy obrobke.
_________________ Born to kill... supported by dgl
I belive, I can fly... supported by rocket
Killing me softly, please... supported by <rotfl>