Klan: botland
Wysłany: Sob 26 Sie, 2006 11:02
To jest to samo co siedzenie na spekcie i bede to tak samo rozwiązywać. 2 rundy na spekcie i papa. Jesli natomiast ktos napisze na @czacie ze chce zapalić albo sth. to daje mu zazwyczaj 5 minut. Jak nie wróci do tego czasu to papa... Czasami jak jest wiecej niz 1 admin na serwie to sie zdarza ze ktos wylacial ze spekta mimo ze prosil o chwilke... wiadomo. jeden pozwolil 2 wszedl, zobaczyl spekta i kick. Generalnie w regulaminie jest powiedziane ze nie mozna siedziec na spekcie, a to ze @ pozwalaja na krotki czas wejsc to tylko ich dobra wola... Co da afk - 1 afk=slay 2 afk=kick Przynajmniej w moim przypadku.
Klan: ^^
Dodatkowy Nick: RazeL
Wysłany: Sob 26 Sie, 2006 12:49
ja od jakiegos czasu wogole nie wychodze na specta bo dla mnie lepszym sposobem jest wlasnie wcisnac "m" i nie wybierac postaci, robie to dlatego ze chce isc zapalic a nie chce by mnie wywalono(STRATA SLOTA KTOREGO BARDZO CIEZKO DOSTAC) mysle ze ten sposob mogli byscie juz ludziom darowac bo z tego co widze to nikt tak nie siedzi dluzej niz 5 minut a na specciepotrafia siedziec nawet i 2 mapy (jak nie ma adma). To tyle z mojej strony.
Ostatnio modne jest zamiast siedzieć na spekcie, to wciskanie "m" "wybór teamu" a następnie nie wciskanie stroju danego zespołu. Na 1-wszy rzut oka nie widać że ktoś w ogóle nie gra, na dodatek leci mu kasa.
Jaka opcja! Będę tak robił
A co do tematu to specty zawsze były kopane. Jak admin nie widział to ktoś inny zauważył i klient był kopany w tempie ekspresowym.
Ostatnio modne jest zamiast siedzieć na spekcie, to wciskanie "m" "wybór teamu" a następnie nie wciskanie stroju danego zespołu. Na 1-wszy rzut oka nie widać że ktoś w ogóle nie gra, na dodatek leci mu kasa.