mnie się nie przyda, bo skill nie ten i czasu brak ALE może ktoś z naszych ma chęć wystąpić i może nasz klan w końcu powstanie i jeszcze bardziej zareklamuje naszą bydzie
AlleGra
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Nie 10 Wrz, 2006 18:11
ja jestem za ,tylko zaloze klan i zbiore ekipe ( co mi zajmie około hmmm...39 lat swietlnych )
prosze nie dodawac takich tematów,bo sie człowiekowi smutno robi,ze omija go cos takiego:P a jak nie jest swiadom to jeszcze nie jest tak źle
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Pon 11 Wrz, 2006 06:18
ahahahahahhahahahahahahahahahahaha...ahahahahahahahahahah...ahhahahahahahah...
1. to było planowane posunięcie mające na celu rozśmieszenie czytelników forum
2. pijany byłem więc jako tako jestem usprawiedliwiony
3. pisząc tamtego posta spadłem z krzesła i uderzyłem się głową o hmmm...niech będzie,ze o kaloryfer i dlatego takie bzdury wyszły
Ale nie mówcie,ze nie wiecie o co mi chodziło?:
[ Dodano: Pon 11 Wrz, 2006 07:19 ]
ajj widzicie co narobiliście,speszyłem się i juz na forum nie wejdę:/
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana