jestem za zkliwdidowaiem ptb 10 na 7 teroo padaczka i nie ma mozliwości przejścia to wogóle się nie sprtwdza jest tylu adminów ze niech przerzucą recznie jestem za wyłączeniem tego szmelcu
_________________ wszyscy mówią lama, a zagraje se jakiś z okularami jak stępień
Do czasu przepisania do wersji najnowszej wylaczam to... ten plugin
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
Ogolnie jak gralem bez ptb zazwyczaj jest bardziej wyrownany poziom bo kazdy sobie sam pomysli i przejdzie najwyzej do przeciwnego teamu, a nie tu jakies ptb bedzie sie w admina bawic zobaczymy kiedys ale tez watpie zeby dobre tak bylo
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.
Klan: ^^
Dodatkowy Nick: RazeL
Wysłany: Nie 17 Wrz, 2006 11:45
ogolnie to moze i dobre to PTB ale na bydzi sie niestety nie sprawdzilo gram dopiero na b1 drugi dzien i musze stwierdzic ze PTB is SUX.
de_kabul ktoregos razu jak gralem wygladal nastepujaco Terro: 5 - CT: 11 i oczywiscie nie mozna bylo przejsc do Terro bo druzyna ta byla druzyna wygrywajaca