Kim on jest czasowstrzymywacz taki mięsniak ja wam powiem
Tak naprawde nazywa on sie Bogdan Szczotka Jest trenerem polskiej kardry w kulturystyce!!
Wyzej zamiesciłem kilka zdjec robione komorka troszke niewyraznie Zdjecia pochodza z siłowni na ktora uczeszczam i tam cwiczy i trenuje tych byczkow co sa na zdjeciach reszta to tylko reszta załoga siłowni Bogdan Szczotka ma takze wiele osiagniec w kulturystyce wiec to nie tylko czasowstrzymywacz lecz koles o nienaturalnym bicepsie
Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Wto 03 Paź, 2006 16:05
OMG Cash jak ten kolo ma naprawde tak na nazwisko to na silowni ludzie maja z niego niezla pompe... tzn ludzie, ktorzy go nie znaja a on sie im przedstawia
juz to widze. wpadam na silnie i mowie do typa "dziendobry nazywam sie XXX a on: a ja Bogdan Szczotka, ale wszyscy mowia na mnie czasowstrzymywacz" spoko masz znajomych Cash
ale widac ze facet musi byc sympatyczny i ma poczucie humoru bo taki zwykly "bezmózgi_paker" by w takiej reklamie nie zagral
Kaszren to pokaz BYDLAKU tą fotke ale ja tam widze samych koksiarzy hi hi
a ten w białym podkoszulku to ma większą szyje od głowy po koksie tylko mi niemów, że on je tylko pasze dla świń hehe ^^