Wysłany: Nie 15 Paź, 2006 18:04 Kto ma telewizje "N"
jak w temacie ,kto zakupił ,jak działa ,jak HD czy warto czy macie jakieś problemy
i zastanawiam się nad kupnem kina domowego z HDMI jakie byście polecili za normalne pieniądze do 3000 zł.
albo aplituner z HDMI może ktoś się zna
_________________ chcieliście wydymać ciastka to teraz ciastek wydyma was
"n" to syf, nie żadne prawdziwe HDTV. To tzw. HDTV dla ubogich, rozdziałka 1200xXXXX <- nie pamiętam. Ale na pewno nie wykorzystasz pełni mocy 'sprzętu'.
widze ciastuś, że odkąd masz S@ to się dość powodzi nowy telewizor teraz kino domowe .... ja nie wiem jak to się robi ale ja też chcę zostać starszym bo też muszę kupić sobie nowe TV i kino domowe ... może to jest w zestawie? Dostaje się S@ i od razu telewizor>?
polsat cyfrowy teswował juz standart hdtv i podjerzewam że lepiej sie upora z wprowadzeniem go pewni już w okolicach gwiadki bedzie jeden kanał nadawany w hd
a jak trwał mundial to przeciez część meczy i tak była nadawana na kanale testowym w hd
_________________ forum sluzy do wypowiadania wlasnych mysli na jakis temat - a nie do komentowania tego co powiedzial ktos inny