Klan: BydziaSQ2
Wysłany: Nie 15 Paź, 2006 18:47 Propozycja - zaostrzenie regulaminu
Chciałbym zaproponować zaostrzenie regulaminu, tak aby warna, dostawali od razu ludzie którzy:
1. Jeżdżą po rodzinie, bliskich znajomych (aka dziewczyna,chlopak)
2.Jeżdżą po czyimś skillu.
3.Jeżdzą po czyichś przekonaniach, religii itd etc.
(to jest kontrowersyjne )4.Uogólniają, piszą o kimś, a o nikim (np. "żal to tylko plebsy piszą").
Bo jak patrzę na niektóre rozmowy, nawet już zupełnie dorosłych ludzi czasem 2x starszych ode mnie, na forum...to przypomina mi to teksty zbuntowanych gówniarzy z zad** blokowisk, a nie cywilizowane konwersacje... Podkreślam przypominają, a nie są takie same.
_________________ p=m*v=Pędzi MeVa W=F*s=Wtaczam Furę Siana profesor Franslau rox XD
Klan: botland
Wysłany: Nie 15 Paź, 2006 21:52
to ja odsyłam do regulaminu. wszystko co napisales wlasnie tam znajdziesz... moze nie wszystko dokladnie tzn. nie ma wzmianki o 'wjezdzaniu na rodzine' ale generalnie jest to zabronione. jesli juz to tylko i wylacznie chodzi o egzekwowanie tego w wiekszym stopniu. Problem z kolei jest taki, ze nie mozna zrobic tak, aby na bydzi panowal totalny zamordyzmy. wtedy to dopiero @ i modki beda bee. taka prawda... a jesli dzieje sie cos naprawde niedobrego, to zawsze ktos interweniuje.
ciachoo malo widziales zapewne... czsami bywa gorzej... czytaj uwaznie forum... i czatuj na posty ktore pozniej usowaja - wtedy bys zrozumial ze z tym przypominaja byles w bledzie.... ale skoro tego nie widzac tzn ze reg jesy ok.. .;]