Nie napisalem tego jako cos zlego przeciesz pan G. to obronca moralnosci i tez zawsze jest za cenzura Poza tym ciachoo ma poczucie humoru i sie nie obrazi
_________________ Born to kill... supported by dgl
I belive, I can fly... supported by rocket
Killing me softly, please... supported by <rotfl>
Klan: BydziaSQ2
Wysłany: Pon 16 Paź, 2006 17:39
M00rbiD napisał/a:
ciachoo myślę że to o co chcesz prosić jest zbędne, ponieważ to już jest...od dawna obowiązują takie zasady... Pozdro!
Jeżeli to jest w regulaminie to ok. Chciałem się upewnić, bo regulamin długi
nie napisał/a:
Nie napisalem tego jako cos zlego przeciesz pan G. to obronca moralnosci i tez zawsze jest za cenzura Poza tym ciachoo ma poczucie humoru i sie nie obrazi
Ukamieniuję Ciebię i twojego psa, za to. Ja nie mam poczucia humoru, spadaj mi z takimi oskarżeniami. Na drzewo, pakować kiełbasę we flaki. I takie tam.
_________________ p=m*v=Pędzi MeVa W=F*s=Wtaczam Furę Siana profesor Franslau rox XD
Ukamieniuję Ciebię i twojego psa, za to. Ja nie mam poczucia humoru, spadaj mi z takimi oskarżeniami. Na drzewo, pakować kiełbasę we flaki. I takie tam.
Czyzbys mi grozil Starczy ci odwagi i konsekwencji
Co do oskarzen to nie byly oskarzenia tylko frywolna przenosnia. Nic personalnego, aczkolwiek jesli ci tym jakos urazilem to przepraszam za niewyszukane poczucie humoru, myslalem ze oganiesz dowcip
Sry za OT
_________________ Born to kill... supported by dgl
I belive, I can fly... supported by rocket
Killing me softly, please... supported by <rotfl>
Klan: BydziaSQ2
Wysłany: Pon 16 Paź, 2006 20:28
ej Nie, ten mój post to jeden wielki fake sry że mój humor jest nieczytelny ale ja lubię absurd jakbym mial komuś naprawdę grozić, to zrobilbym to na live'ie przy 1vs1 a nie zza zaslaniającego mnie firewalla ;p
_________________ p=m*v=Pędzi MeVa W=F*s=Wtaczam Furę Siana profesor Franslau rox XD
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.