SPRZEDAM KINO DOMOWE ! PIEKNA MOC CYFROWE GLOSNIKI WOOfer potezny!!:Dwoofer wazy 3KG czysty bass firma J&S (Amerykanska) 5.1 pro logic 2 dolbydigital cos tam jeszcze jeszcze szczeguly prosze pisac na emaila^^i glosniki podlaczyc mozecie do PS2 podlaczalem spisuja sie swietnie do PC lub do TV !!!
Ostatnio zmieniony przez mOrb Wto 24 Paź, 2006 15:45, w całości zmieniany 4 razy
Klan: gpo.Amd
Wysłany: Wto 24 Paź, 2006 14:08
200 300V cos kolo tego nie wiem bo instrukcje zgubilem wooofer ma 100V glosno graja i czysto ^^kupisz na bank nie bedzesz zalowal ja sprzedaje bo sie wyprowadzam
Ostatnio zmieniony przez mantis Wto 24 Paź, 2006 14:10, w całości zmieniany 1 raz
Klan: botland
Wysłany: Wto 24 Paź, 2006 14:36
moze jednak sie dowiedz dokladnie co to za sprzet jak chcesz to sprzedac. masz internet chyba od tego, nie!? bo to ze glosno graja to wiesz... zdjecia zrob, w jakim stanie jest sprzet...
Wysłany: Wto 24 Paź, 2006 14:42
hehehe qbert tobie i tak nie sprzedam ^^ wiec odbijaj (sprawdzalem w necie i malo co jest o tym sprzecie ) a fotki chcetnie bym wstawil ale nie wiem jak . stan BDB a co do nazwy i marki to chyba podalem wiec jak chesz to sobie poszukaj w necie .
Ostatnio zmieniony przez mantis Wto 24 Paź, 2006 14:45, w całości zmieniany 2 razy
jaki amplituner czy ma wejścia i wyjścia HDMI podaj model a nie piszesz że amerykańskie coca cola też jest amerykańska i co z tego. cena czy to zestraw czy też samo DVD .
Bosze nie moge
_________________ chcieliście wydymać ciastka to teraz ciastek wydyma was
Wysłany: Wto 24 Paź, 2006 17:08
tak ma wyjscia i wejscia HDMI model dokladny nie wiem jaki bo mi sie nie chce instrukcji szukac wejdz sobie na neta zoabcz jakie sa modele J&S oto firma a jak bedzesz chcial to ci foty wysle . ale cena tak wysoka ze pewnie nie skozystasz ^^