Wysłany: Śro 25 Paź, 2006 02:39 BAN na GG???? !!!! WTF???
Sluchajta mnie bo mnie zara pieron ognisty siarczysty trafi. Przed chwilą gadając ze swoją dziewoją zauważyłem że ona nie odbiera wiadomości ode mnie, ale ja od niej odbieram i widze jak sie statusy zmieniają (nota bene używam konnekta ). Wszedlem na forum konnekta i poczytalem troche, jest tam cos o banie dla spamerow jaki daje GG Corp. ^%645^%$&$%7 w pupsko ich mac. Moze mi ktos przyblizyc ten problem i na ile jest ten ban???? LoL???
_________________ Nie ma lepszych ode mnie...są tylko lepsze i gorsze dni
Ostatnio zmieniony przez mOrb Śro 25 Paź, 2006 02:39, w całości zmieniany 1 raz
Dostałeś wiadomosc o tresci:
"www.billi****ams.com/ kaczynski.html
otwiera się tylko pod IE"
klinknales na link, i teraz mozesz juz zakladac nowy numer gg
Mam nadzieje, ze ktos znajdzie na to sposob, bo sporo moich znajomych juz sie na to zlapalo.. to sie musi gdzies w rejestrze zapisac, bo ten "wirus" wysyla momentalnie jak sie na niego wejdzie do wszystkich osob wiadomosc z tym linkiem + blokuje Tobie mozliwosc wysylania wiadomosci.. hf jednym slowem
edit: reinstal gg oczywiscie nie pomaga
Ostatnio zmieniony przez Moras Śro 25 Paź, 2006 07:36, w całości zmieniany 1 raz
Na tyle rozumu jeszcze mam, żeby na takie rzeczy nie wchodzić , gorzej jak
się dostanie takiego linka od znajomych (hackniętych) wtedy jest dylemat ,
ale i tak nie wchodzilem
Ban jest na 8 godzin za wyslanie wiecej niz 100 wiadomosci na minute. Regulamin GG chyba o tym wspomina.
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
Raz, dwa, trzy.
Temat uwazam za wyczerpany i tylko widze offtopy w zwiazku ze spamem, jak ktos jest madry to nie klika zadnego linka z komunikatora czy maila, nie wazne czy znajomy czy nie.
Zamykam, ewentualne otwarcie po PMie autora.
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.