Jest to kartkówka do ktorej link skopiowalem z innego forum. Autentyczny skan pracy kolegi goscia z tamtego forum... Generalnie wklejam, bo jestem ciekaw waszej reakcji...
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Pią 27 Paź, 2006 22:37
hehehe no CS dobra gierka ale kurde miejcie litość:D:D
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
hahaha co za czlowiek, to juz masakra jakaś jest... jak mozna byc az tak głupim. To nawet wystarczy troche radia sluchac i sie wie co nie co co sie dzieje na swiecie... przynajmniej 1+ dostał
hahaha co za czlowiek, to juz masakra jakaś jest... jak mozna byc az tak głupim. To nawet wystarczy troche radia sluchac i sie wie co nie co co sie dzieje na swiecie... przynajmniej 1+ dostał
o pentagramie wlasnie w radiu mowili i bodajze w telewizji nawet
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.
Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Sob 28 Paź, 2006 10:49
psychic napisał/a:
oLKa napisał/a:
o pentagramie wlasnie w radiu mowili i bodajze w telewizji nawet
bylo bylo, w radiu i w tv. a ja nie wiem czemu wy sie tak brechacie u nas w szkole z wosu robione sa prasowki (klasowki) i tam tez trza wypisac wyd. z kraju lub swiata i u mnie w szkole kolo od wosu gra w cs'a i pare osob napisalo o tym G-SHOCK'u i...................bdb-
Ja pamietam jak kiedys, bodajze 2 lata temu wypisywalem na klasowkach z WOS-u wiadomosci z e-sportu to babka nie wiedziala o co chodzi i uznawala mi ze dobrze i mialem sam bdb ;D zreszta lubila mnie to tez duzy plus i przynajmniej ona tez zawsze byla na swiezo z e-sprotem ;D
Klan: BydziaSQ2
Wysłany: Sob 28 Paź, 2006 13:56
ten człowiek co to napisał to mój znajomy trzymałem ten papier w rękach w dniu oddania prac fajny wyraz twarzy miał koleś co sprawdzał tą pracę...
cóż fakt jak fakt ale wolałbym w pierwszej klasie liceum nie przesr sobie takim czymś opinii nauczycieli
_________________ p=m*v=Pędzi MeVa W=F*s=Wtaczam Furę Siana profesor Franslau rox XD