Wysłany: Sob 28 Paź, 2006 15:07 Bydzia na paintballu 2
Czyli czas zrobić powtórkę z zeszłego roku... Może z wyjątkiem slajdującego po schodach na twarzy Vortexa i Irysa jadącego pod muzeum narodowe, wszystko było cacy ^^
Propozycja: bierzemy halę na 11 lub 18 listopada [w zależności kiedy będzie więcej ludu], ściągamy tylu znajomych ilu się da, wbijamy od otwarcia bramy do gdzieś godziny 17 a potem liżemy rany.
Dobrze by było, jakbyście ściągnęli wszystkich napaleńców, niekoniecznie z serwa - zwykłych znajomych. Jest ryzyko, że na polu będą biegali FragLessi lub Preatorianie, więc przydałoby się mieć tę przewagę 20:1
Wysłany: Sob 28 Paź, 2006 18:51 Re: Bydzia na paintballu 2
Yelonek napisał/a:
Czyli czas zrobić powtórkę z zeszłego roku... Może z wyjątkiem slajdującego po schodach na twarzy Vortexa i Irysa jadącego pod muzeum narodowe, wszystko było cacy ^^
ja odpadam ^__________^ a nie jechalem na twarzy tylko na spluczce
ja chce i qmpel tez bedzie prawdopodobnie, jak sie uda to wezme jeszcze pare osob , bardziej mi odpowiada ta druga data, mysle, ze nie bede mial problemu z dotarciem gdzie to jest, bo mnie juz Vortex nie bedzie kierowal PzDr
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...