Klan: ^^
Dodatkowy Nick: RazeL
Wysłany: Wto 31 Paź, 2006 12:58
no no widze ze mamy kolejnego "wladce". bublu nie nerwuj sie wszystko bedzie dobrze a moim zdaniem bany powinny nie byc rozdawane odrazu po delikatnym wykroczeniiu regulaminu tylko po 2 max 3 warningach
Od czasu kiedy nazywasz admina botem, ciesz sie 5 minut, a nie perm.
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
Klan: a co to takiego
Wysłany: Wto 31 Paź, 2006 14:06
bubel nastepnym razem napiszesz bot badz zero do kogos ban na 2 tygodnie ilez bede wysluchiwal i czytal za kazdym razem jak jestes na servie nie bede cie upominal poprostu bedziesz banowal jakie kolwiek wykroczenie i ban kumasz bo uwazasz sie za nie wiadomo kogo obrazasz wszystkich wszystko ci sie nie podoba wiec zmien server bo ten widac ci nie odpowiada jest tyle serverow ze kazdego bedziesz obrazal i bedzie spoko
bubel nastepnym razem napiszesz bot badz zero do kogos ban na 2 tygodnie ilez bede wysluchiwal i czytal za kazdym razem jak jestes na servie nie bede cie upominal poprostu bedziesz banowal jakie kolwiek wykroczenie i ban kumasz bo uwazasz sie za nie wiadomo kogo obrazasz wszystkich wszystko ci sie nie podoba wiec zmien server bo ten widac ci nie odpowiada jest tyle serverow ze kazdego bedziesz obrazal i bedzie spoko
i to się odnosi do ciebie i do innych pr0 playerów, którzy mają podobne do ciebie zwyczaje komentowania gry innych - CO WAM PRZESZKADZA GRA INNYCH Nie ogarniają ? To nie powód do szyderstwa. Nie ma przebacz EOT
H@H@H@H@H@H@H@HH@H@H@ bobobobobobobobobobbot... nie no ludzie wiecej 4fun niedługo za słowa psia fryta bedzie banowac na CAŁE ZYCIE
a dla bubla proponuje perma ze usunał z swojego nicku daszki, ptaszki , skrzydełka czy jak to sie na to mówi
Klan: botland
Wysłany: Wto 31 Paź, 2006 15:55
SiD napisał/a:
H@H@H@H@H@H@H@HH@H@H@ bobobobobobobobobobbot... nie no ludzie wiecej 4fun niedługo za słowa psia fryta bedzie banowac na CAŁE ZYCIE
a dla bubla proponuje perma ze usunał z swojego nicku daszki, ptaszki , skrzydełka czy jak to sie na to mówi
bardzo to inteligentne...
Ja uwazam ze nie mozna wyzywac od botow etc. Chociaz przyznam, ze wczoraj jeden koleszka o malo co nie dostla ode mnie kicka po tym jak rzucil mi 4 raz Flasha pod nogi... Bo trzeba jednak myslec co sie robi...
nie czaje co ma 4fun do obrażania ludzi albo wyśmiewania?