Mam problem z wlaczeniem csa a mianowicie:loguje sie,mam okno connect to steam account i wyskakuje error steama wlaczalem i wylaczalem kompa,resetowalem steama i nie pomaga :| czy wiecie ocb
_________________ Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach...
Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Czw 02 Lis, 2006 21:39 Re: PROBLEM
MIKAS napisał/a:
Mam problem z wlaczeniem csa a mianowicie:loguje sie,mam okno connect to steam account i wyskakuje error steama wlaczalem i wylaczalem kompa,resetowalem steama i nie pomaga :| czy wiecie ocb
lol ja to nawet nie moge sie zalogowac tylko od razu error i juz (jak tylko steam'a chce otworzyc)
mam nadzieje ze do soboty minie bo jak zrobie sobie formata i dalej grac nie bede mogl to se krakersami nadgarstki podetne
...kumacie ocb? takie ząbkowane brzegi w okolo ciasteczek...
moze srpobuj sie wylogowac i zalogowan na konto.
mozesz napisac na boardzie. Albo wywal z katalogu steam plik o nazwie (dokladnie nie pamietam) coz z bloob ( jeszcze raz bedzie najnowsy update, nie pamietam dokladnie )
[ Dodano: Pią 03 Lis, 2006 10:14 ]
mialem dzisiaj to samo.
wylogowalem sie i zalogowalem i juz jest ok,.
moze srpobuj sie wylogowac i zalogowan na konto.
mozesz napisac na boardzie. Albo wywal z katalogu steam plik o nazwie (dokladnie nie pamietam) coz z bloob ( jeszcze raz bedzie najnowsy update, nie pamietam dokladnie )
[ Dodano: Pią 03 Lis, 2006 10:14 ]
mialem dzisiaj to samo.
wylogowalem sie i zalogowalem i juz jest ok,.
mi pomoglo, spobuj
No zrób tak a może sie uda bo ja także to samo miałem Powodzenia