Wysłany: Nie 05 Lis, 2006 18:27 Odebranie admina: Maaciek
Z dniem dzisiejszym tj. 5.11.2006r. użytkownik Maaciek traci admina na serwerze: bydzia {2} CW. Pomimo upomnień i tak nie stosowal sie do naszych uwag. Powody usunięcia admina:
- częste niezmienianie hasła na poprzednie
- robienie rezerwacji w czasach trwania innych rezerwacji
- wchodzenie na serwer bez zrobienie wcześniejszej rezerwacji
Kod:
L 11/05/2006 - 16:56:13 - de_dust2: Login: "ejakulacja<1095><STEAM_0:1:9215640><>" became an admin (account "STEAM_0:1:9215640") (access "bcdefghijkmnuvw")
L 11/05/2006 - 16:56:36 - de_dust2: Cmd: "ejakulacja<1095><STEAM_0:1:9215640><83.8.229.1>" changelevel "awm_map"
L 11/05/2006 - 17:16:01 - aim_map_usp: Login: "ejakulacja<1095><STEAM_0:1:9215640><>" became an admin (account "STEAM_0:1:9215640") (access "bcdefghijkmnuvw")
- częste niezmienianie hasła na poprzednie
- robienie rezerwacji w czasach trwania innych rezerwacji
- wchodzenie na serwer bez zrobienie wcześniejszej rezerwacji
- na poczatku tego nie robilem (przez krotki okres czasu) jednak od 2ch miesiecy (jak nie wiecej) zmieniam haslo na poprawne, i to wlasnie gdy ja chce wejsc haslo jest złe
- zdazylo sie pare razy jednak tylko z takiego powodu, że nie widzialem wczesniejszych postow (byly dużo niżej zazwyczaj)
- fajnie tylko, że <3 moj net ktory czasem nie otwiera stron www wiec nie bylo takiej mozliwosci
W00r3KK555 za to jest ogarniającym chłopcem. Robie rezerwacje kiedy nie ma innych, i kiedy chcę. Jeśli sie nie myle to nie ma w regulaminie wzmianki o limicie na rezerwacje w tygodniu więc FU.
Jak robiło to magiczne SWR czy inne coś to nikt się nie czepiał, ale cóż...
...chyba Solid powinien się wypowiedzieć, bo zabieracie admina Maćkowi - bo po prostu jest wam niewygodnie, chcielibyście mieć b-cw dla siebie.
310, moje zdanie :F
/Maciek wbijaj do Bydgoszczy znowu biaaacz
o ile mi wiadomo to my robilismy sobie rezerwacje kolo 19-20, rzadko ktos rezerwowal dlatego nie wiem ocb . wtedy nie bylo tylu adminow wiec jak serv stal pusty to czemu mielismy nie grac
Klan: Black SkillerS
Wysłany: Pon 06 Lis, 2006 23:20
Dla mnie odebrania admina jest jasno uzasdnione i sprawiedliwe. Osobiscie nie dostalem zadnego upomnienia, bo uwazam co robie. Zdecydowanie zgadzam sie z odebraniem admina. Maaciek probowal ze mna dyskutowac, jednak mial pecha bo nie trafil na rownie inteligentego sobie. Poprostu nie lubie jak ktos zaczyna rozmowe ze mna odrazu mnie wyzywajac . Jak sie okazalo nie mial oczywiscie racji. Przypadkiem zapomnial przeprosic lub chocby przyznac sie do winny. Dla mnie EOT.
p.s. Nie wysilaj sie Maaciek nie bede odpisywal na twoje posty.
_________________ Vodka lepsza od chleba bo gryzc nie trzeba