To pewnie netgraph pokazywal ci tez loss'y/choke na poziomie do 6! NIc nie moge zrobic z tym, to raczej wina po stronie lacza, pewnie telsten z niego korzysta a nam zostaje wycinek, bo jak wiadomo weekend to pelno ludzi jest na necie.
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
To co moze napiszemy do TPSA ze w kule leca i ich routery traca multum pakietow? Oczywiscie grzecznie nas przeprosza i naprawia. Watpie Oni nas maja w nosie, jedynie jak duza firmy napisza ze skarga to cos robia. Oczywiscie mozna sprobowac i pisac do TPSA z prosba o naprwe routingu/straty pakietow powiedzy niektorymi serwerami, a noz widelec (nic do ciebie nie mam osobiscie ^^) naprawia i lagi znikna.
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
TELSTEN <> NETIA <> TPSA i inne ISP czyli jesli nie problem z netii to z TPSA ^^