Mam takowy problemik.Gram sobie ( obojetnie jaka gra) i po jakims czasie robi mi sie ciemny obraz i na monie pokazuje sie komunikat ze brak sygnalu i musze resetowac kompa.Jakies tydzien temu na systemie Windows Millenium takiego problemu nie bylo Teraz gram w Csa na Win 2000 Pro i ten problemik wczoraj mnie uraczyl w najbardziej nieodpowiednim momencie - mialem na celowniku jakas niewinna owieczke .
Czy moze byc przyczyna to , ze w systemie mam ustawiona rozdzielczosc na 1280x1024 32 bit a w Cs 800x600 16bit a moze wina sterow
Podam Wam wszelkie dane dotyczace mojej "piekielnej" maszyny
to wina tylko i wyłącznie odświeżania i zmiany rozdziałki.
Mam to samo na ge force 7600 a na radeonie x1600 grało bez problemu.
Umnie nawet reset nic nie daje tylko musze z awaryjnego obraz wracać.
_________________ chcieliście wydymać ciastka to teraz ciastek wydyma was
to tylko i wyłącznie wina sterowników coś zrypali w nowszych wersjach i tak się coś dzieje .
np normalnie mam 1024x768 X85hz włączam cs 800x600 x 100 hz i wychodze z cs wyączam kompa i już nie odpale bo problem z odświeżaniem jest.
_________________ chcieliście wydymać ciastka to teraz ciastek wydyma was
Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Wto 14 Lis, 2006 19:48
ciasteczkowy napisał/a:
to tylko i wyłącznie wina sterowników coś zrypali w nowszych wersjach i tak się coś dzieje .
np normalnie mam 1024x768 X85hz włączam cs 800x600 x 100 hz i wychodze z cs wyączam kompa i już nie odpale bo problem z odświeżaniem jest.
sciagnij se taki program reforce i tam ustawisz sobie odswierzanie... tylko nie da sie ustawic wiecej niz monitorze ale u mnie to pomoglo, mialem to samo co ciastek