Ja tam emblematu nie slucham bo mi kolege pobili wiec mam ich w dupie bo sa glUpi a co do HG to nappy ma racje, nci tylko "nienawisc do policji, tak zostalem wychowany" itd..., a tak naprawde to oni im nic nei zrobili dlatego zbytnio za HG nie przepadam, co do wyksztalcenia to nie napisalem ze wszyscy ale dosc znaczna czesc... podsumowywuajc z tematu o verbie (muzyka POP) przeszlismy na HH
Fakt cudownego dzieciaka tez sie nasluchalem, ale i tak 3/4 ich kawalkow jest o nienawisci do policji a to nie ma senus a tak btw. Kolo-Skit mnie wrecz rozwala ile razy slucham mam z tego beke
Ponownie prosiłbym o coś Was ... nie porównujcie HH Polskiedo do Stanów, ponieważ to są dwa różne kraje dwie inne kultury nie da sie tego porównać ja sie ciesze że nasi nie dążą do tego co jest w USA na łep na szyje. Spójżcie co sie dzieje w USA takie plastiki (bez obrazy) jak tam są wypuszczane teraz to normalnie nie dobrze sie robi . Polski HH sie bardzo rozwinął zarówno na poziomie bitów jak i techniki składania rymów oraz samego przekazu. Wsłuchajcie sie dobrze w Sokoła z WWO w O.S.T.R a z mojego miasta nawet Peje posłuchajcie sobie ich starszych płyt i teraz tych ostatnich a zoaczycie różnice (choć Sokół to może zły przykład bo on zawszy trzymał ponadprzeciętny poziom ). Niemiecki HH też daje rade polecam Sido oraz Bushido (tam to dopiero sie dissują )
A na chwile obecną to posłuchajcie dobrze płyty Molesty i nie mówcie że jest kiepska najlepszym przykładem jest: "Wiem, że można zmusić sie do snu"
_________________ - Jakie założenie masz??
- Proste Walczyć i wygywać
Bardziej mi sie podoba kawalek "Tak sie nie robi" chociaz nie jest on jakis lepszy i tekst ma przecietny itd. to i tak mi sie spodobal ;P ogolnie jeszcze zapomnielismy o "bez cenzury" tez jakos tak w miare daja rade
Jak to sobie tak czytam to mi sie przypomnialy 2 piosenki
scyzoryk, scyzoryk tak na mnie wolaja...
albo
fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego...
a tak w ogole to hh jest "z pupy" i tak
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.
Ostatnio zmieniony przez psychic Pon 20 Lis, 2006 22:30, w całości zmieniany 1 raz
Klan: botland
Wysłany: Pon 20 Lis, 2006 23:57
psychic napisał/a:
a tak w ogole to hh jest "z pupy" i tak
o Ty!!! Chcesz warna?
Jesli chodzi o płyte HG to teksty są raczej... undergroundowo-prostackie Ale Swierzy ma racje że 'cudowny dzieciak' to najlepszy kawalek
nie mogę patrzeć jak po raz kolejny powstaje kłótnia przez muzykę dlatego postanowiłem wam uświadomić kto tak naprawdę jest najlepszym wykonawcą i kogo słowa są piękne i głębokie a piosenki niosą za sobą WIELKIE przesłanie :
Kod:
Pewnego razu Kinga
spotkała wikinga.
Mieszkał na obrazku.
Zrywał się o brzasku.
i zwiedzał wielkie morza,
a Kindze było go żal.
A ja wolę moją mamę
co ma włosy jak atrament
złote oczy jak mój miś
i płakała rano dziś.
Pewnego dnia Dorota
znalazła w lesie kota.
Wzięła go więc do domu
zamiast dać byle komu
i świetnie się bawili
i w zgodzie sobie żyli.
A ja wolę moją mamę
co ma włosy jak atrament
złote oczy jak mój miś
i płakała rano dziś. (4xbis)
by Majika Jeszowska from polonia
zobaczcie tą piękną historie, o dziewczynce co było żal vikinga, albo o drugiej co znalazła kota i nie dała (chyba kota?) byle komu tylko swojej mamie, i tą miłość do matki pomimo tego że włosy miała koloru atramentowego (błękit paryża, denaturatowy, sinoblady) i jaka ona wraźliwa bo płakała rano dziś - TO JEST DOPIERO UTWóR, TO JEST DOPIERO MUZYKA, CZUJECIE TE KOCIE RUCHY JAK SOBIE TO POD NOSEM NUCICIE? bo ja tak, już się na mnie w biurze dziwnie patrzą i zaglądają czy pod biurkiem nie ma znowu jakiej flachy - bo się tak baunsuje
PEACE
takie są skutki jak sie w pupie przewraca z nudów w robocie WOLNOść DLA OGRODOWYCH KRASNALI I ICH PRZYJACIELA "YNTELIGENTNEJ YOKSANIE"
jeszcze 3 godziny w robocie <sciana>
Ostatnio zmieniony przez WEGier Wto 21 Lis, 2006 15:27, w całości zmieniany 1 raz