Wysłany: Wto 21 Lis, 2006 18:03 Jeden strzal i samoczynne przeladowania :/
Witam !
Mieliscie kiedys cos takiego - gram sobie wszystko jest oki , gine , zaczynamy rozgrywke szczelam a tu po kazdym wystrzale ( nie ma znaczenia czy pistol czy tez maszynka) jest samoczynne przeladowanie Musze wylanczac steama i zalanczac na nowo.Probowalem configa dawac tylko do odczytu ale to nie pomaga wiecie moze w czym jest rzecz
Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Wto 21 Lis, 2006 18:11
moze masz jakis lewy skrypt... joke
a w momencie "przeladowywania" mozesz oddac strzal?
ja bym nan nowo cfg zrobil i zobaczyl... albo zaladoj czyjs cfg
nie uzywam skryptow , config mam prawie ze standart - pomijajac fakt ustawienia klawiszy i bindow na kupowanie :/obawiam sie ze bede zmuszony do reinstala tyle ze niekiedy wogole tak sie nie robi - polukam jeszcze w rejestrach moze tam cos sie pochrzanilo
Tak mi sie zdarza jak podczas reloada zmieniam bron albo podczas respawna bawie sie przerzucaniem broni i nacisne reload. Po strzale przeladuj i powinno byc dobrze
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
no wlasnie... i jak zrobisz reinstal steam'a to na nowo bedziesz cs'a i hl'a sciagal czy masz zapas
sry za OT
mam na plycie instalke steam z Cs 1.6 300 pare Mb i Anathology na DVD wiec to nie problem
a tematy typu mapu itd. mam na partycji ktorej nigdy nie formatuje