Klan: BydziaSQ2
Wysłany: Wto 21 Lis, 2006 17:20
wow, tylku ludzi słuchających PLHH hohoho, ja też słuchałem, ale 4 lub 3 lata temu
HCęB gró- lekko mówiąć porażka, a dokładnie jak to mówią, "ch...nia z grzybnią" czyli szczyt ***cenzura***
52 dębiec- jak byłem mały i mówiłem ch.. w dupę policji to mi się podobało. teraz niezbyt.
peja/włodi i inne wybryki natury- skąd to się urwało to nie wiem. miło by było jakby tam powrócił, bo słysząc jego teksty i reprezent biedy to się rzygać chce
bez cenzury- obejrzyjcie sobie teledysk piosenki "bez cenzury" to zrozumiecie co to za "poziom", opisu na szczęscie nie trzeba, bo żal klawiatury
PŁOMIEŃ 81- gdy zobaczyłem teledysk "powiedz na osiedlu" to leżałem na ziemi. dusząc się ze śmiechu . to jest jeszcze gorsze od Peji i HG (aż dziw).
najlepszy polski HH: Nagły Atak Spawacza+Liroy+WWO
chociaż zdecydowanie z nich NAS,bo to klasyka zioooooooom,
tak rzeczywiście porównywac nie można . bo amerykańński HH spadł bardzo nisko, a polski po prostu nisko upadł. porównując z początkami. porównajcie sobie teledyski np. Niggaz With Attitude "Straight Outta Compton" (wdg mnie najlepszy utwór HH wszechczasów) a np. 50 estońskich groszy "Window Shopper". zapaść. tak jak np, przy N.A.S "Cmentarna Brama" a HG "Sami Swoi" (jak to zobaczyłem to też płakałem ze śmiechu )
i plz nie argumentujcie za PLHH że ja z kolegami czasem też się wygłupiamy. bo my to robimy dyskretnie, a oni ukazują swój ***cenzura*** publicznie.
_________________ p=m*v=Pędzi MeVa W=F*s=Wtaczam Furę Siana profesor Franslau rox XD
proponuje zamknąć bo nie trzeba robić awantury o to kto jakiej muzyki słucha i która jest lepsza bo każdy wie że ja najładniej śpiewam z irysem "deszcze nie spokojne"