Boshe, co wy wymyślacie, zmienimy na dłuższy, to zaraz ktoś przyleci, że za długo, i żeby zmiejszyć, bo się nie może wbić na serva i tysiąc innych powodów.
Dajcie już spokój z tymi zmianami, ktoś to robił, więc pomyślał o wszystkim, a nie ustawił czasy itd "ot tak sobie" bo akurat miał taki kaprys.
Dałem na NIE-to chyba oczywiste. Dobrze jest tak jak jest
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
Moim zdaniem czas kickowania ze przebywanie na spectators powinien zostac wydluzony albo w ogole usuniety. Co do adminow to powinna byc ich taka liczba zeby zawsze przynajmniej jeden byl dostepny w ciagu dnia + jeden ktory gra w nocy... Sporo jest adminow i nic nie mam do nich ale sporo z nich wchodzi na csa raz na tydzien.... i to mnie troche irytuje.
Klan: botland
Wysłany: Pon 13 Lis, 2006 22:03
Moras napisał/a:
Przesadzasz troche, wydaje mi sie ze 5 minut to wystarczajacy czas zeby kogos nagrac
@qbert: nie mow, ze tylko Anvi cos nagrywa, bo wiecej jest takich osob
1. zgadzam sie, 5 minut wystarczy, a jak nie, to co za problem wejsc do jakiegos teamu i pozniej znow na spekt? \
2. Ja tylko mowie co widze. Przejrzyj dzial bany. Ile z tych tematow zalozyli gracze? I jakos nie widuje na spekcie nikogo co by nagrywal. Wyjatek to Anvi ktorego przeganialem ze spekta ze 3-4 razy i za kazdym razem zaraz widzialem na @czacie ze nagrywa haxa...