Wysłany: Pią 24 Lis, 2006 20:30 [film] kilka dobrych akcji i fartów by d4jmos
Zrobiłem ten film kilka lat temu na potrzeby szkolne (zaliczenie Adobe Premiere) , moim zdaniem jest tu kilka fajnych akcji
A więc ściągajcie i komentujcie
ps. Szczególnie polecam sprawdzić akcje azteca (ok.1min 10sek) najlepiej na slowmotion bo to chyba mój największy fart jakiego udało mi się nagrać
takie troche przykrotkie ale spoko
muzyka tez fajna i ten filmik to pewnie jest sary zeeee hohohohohoho bo ta 2 piosenke to pamietam z THPS 2 ! ;d
moim zdaniem naprawde dobre
pisze to bo wiem ze zaraz sie pojawia inni i wytkna ci wszystkie twoje bledy
Ostatnio zmieniony przez Widelec Pią 24 Lis, 2006 22:30, w całości zmieniany 1 raz
Bardzo fajny filmik Ile czasu ci zajelo zeby zrobic ten film? Poskladanie tych elementow+ muzyka i inne bajery?
trudno powiedzieć. zależy ile tych bajerów, ale tak ok 7-14dni. 50% czasu to zgrywanie z demek i co najmniej 1dzień schodzi ostateczne przetrawienie filmu (przydało by się więcej ram i nowy procek)
demka do tego zbierałem dobre a i 4miechy
film nie jest tak stary jak ta nuta w nim, zrobiłem go w na początku 2005r. miał nawet zakończenie z napisami te wyciąłem bo były lipne - tylko pani od imfy się podobały
Ostatnio zmieniony przez D4jmos Pią 24 Lis, 2006 23:18, w całości zmieniany 2 razy
Sciągnij któryś z mirrorów ... ten ktoś ma skilla, potrafi robić filmy i perfekcyjnie mu to wychodzi ... niektórzy go pewnie pamiętają ... kiedyś grał na bydzi (adamos )
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
co jak co "Slize comes to life" wymiata ;D Adamos naprawde potrafi robic dobre filmy z cs-a a ten tutaj to powiem szczerze ze sredni ale sam o tym wiesz akcje tez takie nie najlepsiejsze ale co tam ;D poczatki zawsze sa trudne ;D pozdro