Klan: BydziaSQ2
Wysłany: Wto 28 Lis, 2006 15:02 Internet Satelitarny
Czy ktoś ma albo wie gdzie można załatwić internet satelitarny?? lub ewentualnie jakie firmy poleca?? bo się nie rozeznałem w temacie a potrzebuję bo na ELOstradzie całe życie jechac nie mozna
_________________ p=m*v=Pędzi MeVa W=F*s=Wtaczam Furę Siana profesor Franslau rox XD
od TPSA się nie uwolnimy tak do końca nigdy
co do satelitarnego internetu to nie dla nas przez długi czas (koszt nadajników ), licze prędzej na sieci komórkowe (coś lepszego niż do tej pory)
Klan: botland
Wysłany: Wto 28 Lis, 2006 22:08
a tpsa nie nie ma jakis łączy satelitarnych? I to takich niezlych... Sasiad 2 ulice dalej ma jakies mega super hiper lacze satelitarne ktore kosztuje od... i teraz zaklada odplatnie ludkom w okolicy radiowke dzielac na nich to lacze... I tam i down i up sa spoko z tego co sie orientuje...
qBert ja mam takie coś jak ty mówisz i powiem tylko tyle ... do SCIĄGANIA I OGLADANIA FILMÓW PRZEZ NETA IDEALNA SPRAWA ....... do gier !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Klan: BydziaSQ2
Wysłany: Czw 30 Lis, 2006 18:32
qBert napisał/a:
a tpsa nie nie ma jakis łączy satelitarnych? I to takich niezlych... Sasiad 2 ulice dalej ma jakies mega super hiper lacze satelitarne ktore kosztuje od... i teraz zaklada odplatnie ludkom w okolicy radiowke dzielac na nich to lacze... I tam i down i up sa spoko z tego co sie orientuje...
nono wlaśnie o tego typu rzeczach mówię, ale teraz mam ograniczenia Tp i surfowanie po neci jest katorgą potem cos poszukam w ofertach TP, JEŻELI takie mają.
_________________ p=m*v=Pędzi MeVa W=F*s=Wtaczam Furę Siana profesor Franslau rox XD