ehh kiedyś to były czasy ja kktoś walił wall shota to cały magazynek ładował i możę kogoś wyskubał a teraz ehh nie ma problemu aby walnąc pięknego heda za winkla trzeba znać miejscówki i czas ,miescówki łątwo poznać z czasem gorzej ale doświadczeni gracze potrafią wyczuć kiedy należy strzelić
według mnie czysty albo dobrze ukrywany WH
_________________ forum sluzy do wypowiadania wlasnych mysli na jakis temat - a nie do komentowania tego co powiedzial ktos inny
Klan: botland
Wysłany: Pią 01 Gru, 2006 00:34
taki ograny i nie ma konta w ESL?
Nie wiem cash co to za twoj ziomek ale:
demko 'celuje' obejrzalem na moim rentgenie i:
pierwsza akcja - nie widac typa nawet ulamek sekundy (ogladalem na 1/4 nawet dawalem pause->play->pause itd.). Nie slychac go rowniez! Wiec - fart/nostradamus/wh/esp
druga akcja - wali przez sciane ale... troche za bardzo na prawo, poszly 3-4 kule, najechal na lewo i pol magazynka prosto w typa. Wiec - fart/nostradamus/wh/esp
Pozniej nie widzi MIKASA ktory siedzi na rakiecie. Na ESP to widac ale... Jak bym mial grac na haxach i kryc sie z tym to tez bym nie zabijal kazdego kogo zobacze przez sciane...
demko 'celuje1' nie chce mi sie otworzyc. sapie cos ze blad...
chcialbym aby ktos jeszcze raz wrzucil demko co dziala napewno (na jakas inna stronke niz rapid!)
poki co dla mnie podjerzany typ, ale nie powiem nic dopoki nie obejrze wiecej...